Adana Asus Notebook Servis

Adana Asus Notebook Servis

Adana Asus notebook servis kendi alanında  kaliteli ve hızlı ekibiyle sizlere hizmet verebilmek için oluşturulmuştur. Günümüzde masaüstü bilgisayar kullanımlarına nazaran daha çok Notebook kullanılmaktadır. Özen ve titizlikle kullanılması gereken cihazlarınızın en ufak olaylarda bile maddi hasarlara yol açabileceğini bilmeniz gerekmektedir. Teknik servisimizde her marka ve model notebook tamir, bakım, servis ve yükseltme hizmetleri verilmektedir. Gerektiğinde uygun fiyatlarla anakart değişimi, ram bellek temini yapılmaktadır. Bütün sorunlarını teknolojinin tüm olanaklarından faydalanılarak uzman ekibimizce hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacaktır.

Notebook Nedir?

Notebook bilgisayar, sürekli hareket halinde olan ve bu hareketi esnasında bilgisayara ihtiyaç duyan, daha çok iş insanları ve öğrenciler için üretilmiş bir bilgisayar türüdür. Günümüzde genellikle 2-4 kg. ağırlığında ve şarj edilebilen pilleri sayesinde birkaç saate kadar elektrik bağlantısı olmadan da çalışabilmektedirler.  Son derece pratik ve kullanım kolaylığı olan cihazlardır.

 Asus Notebook Kullanmanın Avantajları

Hafif, kolay taşınılabilirdirler. Düşük güç tüketimine sahiptirler. Kablosuz İnternet ile rahatça internet bağlantısı sağlayabilmektedirler. CD-Rom girişi, Ses aygıtı girişi, USB girişi, vga portu, güç kaynağı girişi bulunmaktadır. Kısaca işinizi yanınızda taşımanız anlamına gelmektedir. Ayrıca boyutunun küçük olmasından dolayı notebook bakım ve tamiri çok daha kolay ve pratik bir şekilde yapılabilmektedir.

Asus Notebookların Uzun Ömürlü Olması İçin Yapılması Gerekenler

Notebook bilgisayarlarımızı sert zemin üzerinde kullanmak son derece sakıncalıdır, Notebook ekranınıza kolonya, alkol ve buna benzer gibi ağır çözücüler sürmek ömrünü oldukça kısaltmaktadır, fanınızı periyodik bir şekilde tozunun alınması gerekmektedir, toz birikintisi ciddi anlamda performans kaybına yol açmakta ve uzun vadede işlemcilerin ömrünü ciddi bir biçimde kısaltmaktadır. Notebook bilgisayarlarımızın belirli zaman dilimlerinde da bakım, onarım ve temizliklerini yaptırmak hem kullanım ömrünü çok daha uzatacak hem de daha ciddi problemlerin oluşmadan önce giderilmesi sağlanacaktır. Çok sıcak havalarda mümkünse soğutucu ile kullanmakta yarar vardır. Ayrıca belirli aralıklarla yenileştirmeler yaparak bu ömrü daha da arttırmak mümkündür. Ayrıca tüm bakımlarını asus servislerinde yaptırarak tam anlamı ile güvenilirliği sağlanmış olacaktır.