Adana Asus Servisi

Adana Asus Servisi

Ülke genelinde yer alan asus servisleri incelendiğinde birçok il içerisinde asus teknik servislerin yer aldığı görülmektedir. Bunlar içerisinde kaliteli hizmet veren teknik servislerden biri de asus adana teknik servisi olarak bilinmektedir. Servis içerisinde yer alan personellerin müşteri memnuniyetine önem vermeleri ve profesyonel hizmet sunmaları birçok müşteri tarafından beğeni ile karşılanmaktadır.

Teknik servise getirilen tüm notebooklar mümkün olan en kısa süre içerisinde tamir edilerek müşteriye teslim edilmektedir. Tamir esnasında her bir cihaza titizlikle ve özenle muamele edilerek tamir işlemi kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Tamirin ardından cihaz personel tarafından tekrar kontrol edilerek müşteriye çözümden emin bir şekilde teslim edilmektedir.

Asus Teknik Servisi Adana

Adana ili içerisinde yer alan teknik servislere bakıldığında bunlar içerisinde Adana asus servisi birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Teknik servisin temel hedefi müşteri memnuniyeti olduğundan dolayı servise gelen cihazlar müşterilerin mali durumunu düşünerek tamir edilmektedir. Yani en uygun fiyatlar ile en kaliteli hizmet müşterilere sunulmaktadır. Bunun sonucunda da paralel olarak müşteri memnuniyeti artmaktadır. Buna yönelik olarak notebooklar uzun süreli kullanılabilecek şekilde tamir edilmektedir. Tamir işlemi gerçekleştikten sonra bilgisayarın bakımı ve bütün kontrolleri yapılmış bir şekilde müşteriye verilmektedir.

Servise gelen notebooklar arıza durumuna göre kendi içerisinde derecelendirilmekte ve buna yönelik olarak işlem uygulanmaktadır. Bazı cihazlarda ciddi sorunlar görülebilirken bazılarında ise daha hafif problemler meydana gelebilmektedir.

Adana Asus Teknik Serviste Sunulan Hizmetler

Adana asus servisi bünyesinde genel olarak notebook ile ilgili tüm sorunlar ile ilgilenilmektedir. Bu sorunlara bakıldığında notebook klavyesi ile ilgili problemler, notebook LCD panel değiştirilmesi, ekran menteşelerinin değiştirilmesi, ana kart değiştirilerek yerine sıfırının ya da ikinci elinin takılması gibi işlemler hafif tamir bünyesine girmektedir.

Teknik servis içerisinde ağır tamir olarak nitelendirilebilen sorunlara bakıldığında ise bunlar kuzey köprüsü ile güney köprüsünün sökülmesi veya değiştirilmesi, Notebook sistem chip sökülmesi ya da değiştirilmesi, ana kart voltaj ile ilgili problemler gibi sorunlar olarak belirtilmektedir. Bu sorunların hepsi teknik servis tarafından çözüme kavuşturulmaktadır.