Asus Servis Adana

Asus Servis Adana

Firmamız, Asus servis Adana hizmetleri ile alnının bir numaralı firmasıdır. Asus ürünlerinizin garantisi dolduğu zaman kimi durumlarda profesyonel olmayan kişilere emanet edersiniz. Ancak bu durum sorunun daha büyümesine neden olur.

Markaların birbirinden farklı olması onlara uygulanacak yedek parçaların ya da sorun çözümlerinin de farklı olmasına neden olur. Ancak pek çok kişi bu konuda ürünlerine yeterince hassasiyet göstermemektedir. Asus cihazlarını o markanın uzmanı olmaysan kişilere götürmektedir. Ancak bu tercih kısa bir süre sonra artık cihazın kullanılamayacak arızalar oluşturmasına neden olur. Bu tür sorunlar ile karşılaşmamak için Asus markasının garantili hizmet veren firmasına başvurmanız gerekir.

Asus Servis Adana Hizmetleri

Teknik servis hizmetlerimiz, tüm Asus marka cihazlarınızı kapsar. Asus ürünlerinizde garantili hizmete ulaşmak istediğinizde firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Her Asus ürününün bir garanti süresi vardır. Garanti süresi boyunca yapılacak işlemler garanti kapsamında değerlendirilir. Ancak garanti süresi dolduktan sonra Asus teknik servis konusunda kişiler zor durumda kalır. Bu noktada da firmamız imdadınıza yetişir. Çünkü firmamız da garantili hizmet anlayışı ile size hizmet sunar.

Laptop, bilgisayar, notebook ya da diğer tüm Asus ürünlerinizde parça değişikliği firmamız aracılığı ile gerçekleşir. Ayrıca değişen tüm parçalarda da 2 yıl garanti devam eder. Bu sayede firmamızın hizmet anlayışından siz de memnun kalırsınız.

Firma olarak Asus marka cihazlarınızın hem yazılımsal hem de donanımsal sorunlarına çözüm sağlarız. Donanımsal çözümlerimiz garanti kapsamında değerlendirilir. Ancak yazılımsal sorunlar giderildikten sonra garanti sunulmaz. Örneğin virüs yazılımı ile ilgili bir konuda bilgisayarınıza hizmet uyguladık. Bu durum tamamen kullanıcı ile alakalıdır. Sizin kullanımınız doğrultusunda tekrar virüs ile cihazınız karşı karışa gelebilir. Ancak parça onarımında kullanıcı kaynaklı olmadığı için garantili hizmet anlayışı devam eder.

Asus Teknik Servis Fiyatları

Firma olarak Asus teknik servis fiyat konusunda sabit bir ücret anlayışı sunamayız. Her ürünün yaşadığı problem birbirinden farklıdır. Bu nedenle de her cihaz incelendikten sonra firmamız fiyatını belirler. Ancak uzun vadede daha büyük masraflar ile karşı karşıya kalmamak için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.